Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/theme.php on line 540 Brugervenligt bestillingsflow på webshop giver flere ordrer | Steen Olsen - Business og privat
Følg mig på Twitter

Brugervenligt bestillingsflow på webshop giver flere ordrer

July 22, 2009 – 12:16 pm

Håndlavede babyprodukter på ibenholt.dkJeg har for nylig lavet en shop til min kæreste. Shoppen hedder ibenholt.dk og sælger en række forskellige babyting, som hun selv laver såsom suttesnore, pusleunderlag, babytøjfler m.v. - alt sammen i unik håndlavet kvalitet. Unikke produkter til unikke babyer… (<= skamløs reklame…).

Det er ikke meningen at shoppen skal lægge hende ned med arbejde, da hun er på barsel og primært skal bruge tiden på Gustav. Det er også en af grundene til, at der ikke er kortbetaling på. Det er uden tvivl en forhindring for besøgende på sitet, at de ikke kan betale med kort med det samme, men det er altså et bevidst valg. Samtidig er det trods alt målet, at der bliver solgt lidt en gang imellem… Og det stiller krav til brugervenlighed.

Kan du se forbedringsmuligheder?

Jeg har forsøgt at trimme shoppen, så den er så lige til som mulig. Det vil sige at minimere antallet af kliks fra A til B, og bestillingsflowet er ligeledes begrænset til en indtastnings og en godkendelsesside.  Der er et par småting, som jeg godt kunne tænke mig at optimere yderligere, men det holder jeg lige for mig selv, indtil jeg - forhåbentlig - har fået lidt feedback fra dig.

Det ville være super, hvis du havde tid og lyst til at kaste et hurtigt blik på shoppen og give mig din feedback…  Du kan se shoppen på ibenholt.dk

Post a Comment