To do: create a bucket list

Posted by in Generelt

Noget af det bedste ved ferier er, at der er plads til at mærke efter. Sådan rigtigt mærke efter. Og når jeg så står sådan et sted som her, hvor havet virker uendeligt stort, åbent og levende, så er der virkelig dømt mental healing for mit vedkommende. Det er super fedt og jeg burde gøre det meget mere…

Og i hver eneste ferie slår det mig, hvor fedt det er at være så meget sammen med familien (min første prioritet), hvor fedt det er at gøre noget andet end det jeg plejer og hvor inspirerende det er, at møde “den anden virkelige verden”.

Jeg trives generelt rigtig godt med mit iværksætterliv og det, at jeg føler at jeg bare lever stærkere som iværksætter, end da jeg var ansat i forskellige virksomheder. Der er på en eller anden måde mere liv på mindre tid. Alligevel har denne ferie været stærkt motiverende i andre retninger – og det er NU jeg skal have lavet min helt personlige bucket list.

Her er de første punkter – skudt lige fra hjernen…

  • Besøge Machu Pichu
  • Vise min familie the Pacific Northwest (Oregon og State of Washinghton)
  • 6 måneder med autocamper igennem USA
  • Gennemføre et marathonløb
  • Sælge en virksomhed for mindst 10 mio.
  • Bo i USA igen i en længere periode
  • Genoptage kontakten med mine værtsfamilier i USA
  • Tage min søn med på vandretur
  • Besøge Jorge på hans Beach House i Mexico

That’s all for now…

Der kommer helt sikkert en masse mere til, men dette var, hvad jeg bare lige havde brug for at få frigjort hjernen for, da jeg stod og kiggede ud over vandet.

Har du en bucket list?