Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/theme.php on line 540 Lige inden nytår…. | Steen Olsen - Business og privat
Følg mig på Twitter

Lige inden nytår….

December 27, 2009 – 4:04 pm

er det traditionelt tid til at reflektere og 2009 har været et rigtig aktivt år for mig - et spændende og lærerigt år!

Nogle af største ting i 2009 har været

  • Gustav blev født i marts (beats all!!!)
  • Effort blev solgt (min andel…)
  • soalive.dk blev etableret

Far for første gang

At blive far for første gang er en ubeskrivelig dejlig oplevelse og sidenhen er det blot blevet bedre og bedre. Gustav er en sand guldklump - altid glad og smilende :-) Nu er han knap 10 måneder og starter i dagpleje lige efter nytår, så der tager vi hul på endnu en etape i forældrelivet. Det ser jeg meget frem til for det er ved at være på tide at han udfordres af andre og er sammen med flere børn - det bliver spændende!

Effort solgt - næste step

Effort har jeg drevet i knap 7 år og der er sket rigtig meget i de 7 år. Effort har udviklet sig fra at være en rendyrket iværksætter virksomhed præget af interesse for at levere en god løsning og - uden at vide det - måske ikke være så kompetent som jeg troede den var, til at være en seriøs samarbejdspartner, der fortsat fokuserer på at lave gode løsninger, men som rent faktisk også kan levere kvalitet. Alligevel var det på tide at prøve noget nyt og jeg solgte mine anparter af virksomheden til en ny partner, der skal køre virksomheden videre sammen med min nu tidligere kompagnon.

soalive.dk - rådgivning og online optimering

soalive.dk er min nye virksomhed, der officielt blev etableret 1. oktober, men udad til først gik i luften 1. november og det har været en overvældende start. Jeg har aldrig dyrket netværk som sådan, men må indrømme at jeg er totalt overrasket over det netværk jeg tilsyneladende har haft. I hvert fald har netværket skaffet en masse spændende opgaver i hus som skal løses fremover. Nichen det er at være en samarbejdspartner, der kan bidrage med analyse, innovation, konceptudvikling, projektbeskrivelse, projektledelse og implementering på “højere niveau” i mindre og mellemstore virksomheder er tilsyneladende ramt spot on. At jeg kan se at mange virksomheder har brug for styring indenfor web delen i deres virksomhed er ikke ensbetydende med at virksomheder deler mit synspunkt eller tilvælger webben - men fedt at blandt andet et teleselskab gjorde det. En kæmpe udfordring som jeg er sikker på nok skal løses :-)

Post a Comment