Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/theme.php on line 540 Natur Energi - Danmarks grønne energiselskab | Steen Olsen - Business og privat
Følg mig på Twitter

Natur Energi - Danmarks grønne energiselskab

November 28, 2008 – 11:55 am

Natur-Energi Danmarks grønne energiselskabNatur-Energi er Danmarks grønne energiselskab. Sådan lyder sloganet hos en af vore klienter og det er en fornøjelse at arbejde med andre virksomheder, der oprigtigt ønsker at gøre en forskel.

Jeg ønsker ikke at blive opfattet som sur og tvær, når jeg siger at der efter min mening er alt for meget “overfladiskhed” i samfundet i dag. Når man så støder på andre, der oprigtigt ønsker at gøre en forskel - og gør det - sådan som det er tilfældet med Natur Energi, så bliver jeg rigtig glad. Det er rart, at der fortsat er mennesker der har en holdning til den verden vi lever i og tænker lidt længere end så mange andre.

Natur-Energi er Danmarks grønne energiselskab og giver sine kunder to muligheder for nemt at kunne påvirke miljøet positivt - det miljø vi alle er en del af og det miljø vi skal efterlade til de næste generationer.

 1. REN ENERGI udviklet i samarbejde med WWF
 2. CO2 FRI hvor du kan være med til at nedbringe CO2 udslippet

Der findes også såkaldte GULD varianter af disse produkter, der både henvender sig til private og til erhvervslivet.

Hvis du har en holdning til naturen, miljø og hele den grønne bølge, så kig forbi Natur-Energi og bliv kunde!

 1. 5 Responses to “Natur Energi - Danmarks grønne energiselskab”

 2. Kan jeg få noget materiale vedr. Natur-Energi, Jeg køber for øjeblikket min strøm hos Dong Energi, men kunne godt tænke mig at få oplyst om fordelene ved evt. at skifte selskab, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. mvh.

  By Flemming Brøndberg on Feb 22, 2009

 3. Hej Flemming.
  Jeg har ikke selv noget materiale liggende omkring Natur-Energi, da vi blot har bygget deres IT platform. Kig forbi www.natur-energi.dk og kontakt dem direkte - de vil uden tvivl gerne fortælle om deres produkter.
  Steen

  By Steen Olsen on Feb 22, 2009

 4. Faldt faktisk lige over denne video om Natur-Energi:

  By Steen Olsen on Feb 22, 2009

 5. Ja. Natur-Energi er vildt fede - på den grønne måde. Jeg synes i hvert fald vi har brug for virksomheder, der ikke bare smykker sig med lånte fjer.

  Det er fedt, at skubber på udviklingen i stedet for at købe CO2-aflad i u-lande - som staten og nogle af de store energiselskaber…

  Natur-Energi har også et facebook-site, der har temmelig mange fans…

  By Jonesy on Dec 15, 2009

 6. Når elselskaber handler på denne måde, så er det at det begynder at rykke og derfor vigtigt at vi som forbrugere og virksomheder støtter op omkring sådanne virksomheder.

  By Steen Olsen on Dec 15, 2009

Post a Comment