Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/theme.php on line 540 Uvildig økonomisk rådgivning | Steen Olsen - Business og privat
Følg mig på Twitter

Uvildig økonomisk rådgivning

May 16, 2009 – 1:14 pm

Uvildig økononomisk rådgivning

Uvildig økonomisk rådgivning giver fin mening, hvis du spørger mig. Uanset om man har en god bankrådgiver eller ej…

Uvildig økonomisk rådgiver ved valg af boligfinansiering

Hvis du køber hus kunne du formodentlig godt finde på at hyre en uvildig rådgiver, der lige kunne tjekke huset igennem for fejl eller læse kontrakten igennem før du underskrev den. Det gør vi ikke indenfor det privatøkonomiske område, selv om det faktisk giver fin mening.

Forkert rådgivning - som i princippet blot kan være forårsaget af en banal regnefejl - kan være rigtig dyr for dig, hvis det eksempelvis er i forbindelse med boligfinansiering. En sekundær og kompetent uvildig økonomisk rådgiver ville bedre kunne fange denne fejl, end du formodentlig selv ville kunne. Samtidig ville den uvildige rådgiver stille spørgsmål til tingene, som du måske ikke selv var opmærksom på.

Af samme årsag har vi etableret samarbejder med forskellige uvildige økonomiske rådgivere på BankTorvet.dk, som kan bistå dig og andre i forbindelse med rådgivning om din økonomi. Tjek dem ud, næste gang du skal forhandle med banken.

 1. 4 Responses to “Uvildig økonomisk rådgivning”

 2. Jeg kan helt sikkert tilslutte dig dit synspunkt. Har med stor fornøjelse brugt uafhængige rådgivere igennem flere år og jeg har dels fået ‘ro på’ og så selvføgelig en væsentlig bedre økonomi. Samtidig er det betryggende at vide at det er mig og ikke banken der er i fokus.
  Konceptet omkring uvildig rådgivning holder, men man skal selvfølgelig være bevidst om hvem man vælger, for der er også “klamphuggere” indenfor den branche.

  By JJ on May 21, 2009

 3. Hej JJ,
  Der ER mange brodne kar i branchen. Ofte synes jeg dog mest at det er i forbindelse med boligfinansiering, pantebrevshandel og den dur - den hurtige løsning. Generel rådgivning er sjældent helt så galt, er min umiddelbare vurdering.
  Vores uvildige økonomiske eksperter ( www.banktorvet.dk/eksperter/ ) på BankTorvet.dk kan jeg naturligvis altid anbefale :-)

  By Steen Olsen on May 22, 2009

 4. Hej Steen

  Man kan også bruge uvildig økonomisk rådgivning til pension og investering. :-) Som du kan se, har vi lavet en ny hjemmeside og der er nye partnere i firmaet - find os på http://www.miranova.dk/oekonomisk-raadgivning

  Venlig hilsen Rune

  By Rune Wagenitz Sørensen on Aug 27, 2011

 5. Hej Rune

  Selvfølgelig kan man det.

  Som kunde skal man dog være opmærksom på, at ikke alle rådgivere må rådgive omkring netop investering og pension og bør derfor altid spørge indtil dette, før man modtager rådgivning.

  Det ved jeg godt at du må rådgive om.

  By Steen Olsen on Aug 28, 2011

Post a Comment