Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/virtual/steenolsen.dk/public_html/wp-includes/theme.php on line 540 soalive.dk - rådgivning og online optimering. Tjen mere på virksomhedens hjemmeside | Steen Olsen - Business og privat
Følg mig på Twitter

Virksomheden er solgt og en ny er startet

November 2, 2009 – 10:30 pm

soalive.dk rådgivning og online optimeringLad champagnepropperne springe!

Det har været længe undervejs og jeg har glædet mig til endelig at kunne informere omverdenen om salget af mine anparter i Effort ApS og opstarten af min nye virksomhed - soalive.dk, men det har i sagens natur ikke kunnet lade sig gøre. Det har været 7 fantastiske år med Effort, men det har også været 7 år - læs: tid til at prøve noget nyt.

soalive.dk - rådgivning og online optimering

Alt for meget potentiale er spildt på nettet og det vil jeg gerne ændre på. Hvad enten det er manglende forståelse for internettets muligheder, mangel på tid i dagligdagen eller hvad årsagerne nu er, så er det synd og skam. For rigtig mange virksomheder er det så nemt som at klø sig et vist sted at indhente en masse ordrer og dermed indtægt via deres hjemmeside, men det kræver naturligvis en indsats og ikke mindst viden - soalive.dk kan nu levere både det ene og det andet - alt efter behov.

Helhedsorientering og kommerciel forståelse gør soalive.dk unik

Der er mange der tilbyder søgemaskineoptimering, brugervenlighedsoptimering osv. Det der gør soalive.dk til noget unikt er at vi kombinerer alle discipliner i det omfang vi synes det er relevant og vil gavne kunden.

- Hvad nytter det eksempelvis at skaffe flere besøgende til hjemmesiden, hvis ikke der efterfølgende tages hånd om at konvertere dem…?
- Hvad nytter det eksempelvis at have det flotteste design, hvis det ikke skaffer besøgende til hjemmesiden eller dem der kigger forbi ikke kan finde rundt på din hjemmeside?

    Der er mange flere perspektiver, som mange virksomheder ikke er bekendte med og dermed ikke forholder sig til, fordi de ganske enkelt ikke kender internetmediet tilstrækkeligt.

    Herunder er de direkte links til indholdet på soalive.dk - tjek det ud og lad mig høre hvad du synes. Også selvom du ikke nødvendigvis ønsker at være kunde hos os - jeg tror på dialog!

    Post a Comment